duvall

Belgische technologie voor Belgisch EU-voorzitterschap 2024

Leider in evenemententechnologie

Waarom werken met duvall?

Het inzetten van high-end conferentiesystemen en online vergadertechnologieën in het kader van het Belgische EU-voorzitterschap in 2024 vereist een technische partner met een bewezen staat van dienst, een state-of-the-art uitrusting en unieke knowhow in de nieuwste online technologieën met simultaanvertaling

De juiste partner

$

DE specialist in vergadertechnologie en simultaanvertaling met meer dan 25 jaar ervaring

$

Relevante ervaring met de ondersteuning van prestigieuze projecten tijdens het Belgische Europese voorzitterschap 2010

$

Een grote interne voorraad van de nieuwste conferentietechnologie van Televic (Belgische technologie)

Darwin zaal - EU-voorzitterschap 2010
Abonneer u op onze nieuwsbrief & kennisbank

Profiteer van duvall’s leiderschap in evenemententechnologie

N

Gespecialiseerde kennis en ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring is duvall de expert in vergadertechnologie en simultaanvertaling. Tijdens het vorige EU-voorzitterschap van België ondersteunde duvall met succes verschillende prestigieuze projecten. Deze waardevolle ervaring is gratis beschikbaar in onze exclusieve kennisbank.

N

Exclusieve e-mail nieuwsbriefreeks

Naast onze uitgebreide kennisbank bieden we ook een exclusieve nieuwsbriefreeks met waardevolle inzichten over best practices en evenemententechnologie voor de evenementen van het EU-voorzitterschap 2024. Registreer u nu om de concurrentie voor te blijven en succesvolle evenementen te organiseren.

N

Unieke inzichten in uitdagingen en oplossingen

De inzet is hoog vanwege de snelle technologische ontwikkeling en de zeer hoge kwaliteitsnormen voor bijeenkomsten van het EU-voorzitterschap. duvall biedt u unieke inzichten in de uitdagingen waar u als organisator van evenementen mee te maken krijgt en hoe u daarmee om moet gaan.

N

Expert in gecombineerde online en op locatie technologieën

Naadloze integratie is cruciaal als het op vergadertechnologie aankomt. Maak gebruik van de jarenlange ervaring van duvall in het combineren van verschillende systemen, zoals microfoonsystemen, camerasystemen, tolkcabines en streamingtechnologie tot één geïntegreerd systeem.

Registreer NU voor onze nieuwsbrief over vergadertechnologieën van het EU-voorzitterschap

Inclusief GRATIS toegang tot duvall’s kennis en expertise in evenemententechnologie. Log in om toegang te krijgen tot eerdere edities van ons groeiende nieuwsbriefarchief.