COSAC c

Bijeenkomst voorzitters COSAC in Namen

Datum: 14 - 15 januari 2024
Plaats: Namen

Fotografie: Belgisch Federaal Parlement

Op 15 januari 2024 vond de vergadering plaats van de voorzitters van de Conferentie van parlementaire commissies voor EU-aangelegenheden (COSAC). Deze vergadering vormt het startpunt voor het parlementaire luik van het Belgische voorzitterschap van de EU-Raad, onder leiding van het Belgische federale parlement.

duvall speelde een cruciale rol als technische partner en zorgde voor een vlot en efficiënt verloop van de vergadering. Om dit te bereiken zette duvall zijn geavanceerde apparatuur in, en waren de medewerkers van duvall ter plaatse om assistentie te verlenen waar en wanneer nodig.

Elk onderdeel werd zorgvuldig geselecteerd om een specifiek doel te dienen.

Vrije en dynamische uitwisseling van ideeën

duvall voorzag voor elke deelnemer een Televic Wireless Flex conferentie unit. Dankzij deze draadloze voorziening konden de deelnemers vrij communiceren tijdens het evenement, wat een dynamische uitwisseling van ideeën stimuleerde.

Taalbarrières wegnemen

Om ervoor te zorgen dat de deelnemers in hun moedertaal konden communiceren en gemakkelijk verstaanbaar waren, installeerde duvall SCIC-conforme cabines en werd er gebruik gemaakt van infraroodtechnologie. Deze opstelling maakte een nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande simultaanvertaling mogelijk, zodat de deelnemers zich konden uitdrukken zonder barrières te ervaren.

Een verbeterde visuele ervaring.

duvall werkte samen met Fortyeight om de vergaderervaring te verbeteren door geavanceerde technologieën te integreren, zoals camerabesturing gebaseerd op Televic Flex Meeting Synoptics. Deze integratie verbeterde de visuele ervaring aanzienlijk en benadrukte belangrijke momenten van de vergadering.

Een efficiënte, gestructureerde vergadering

Het effectief beheren van de sprekerswachtrij en het proces van het woord nemen werd gestroomlijnd met Televic’s Meeting Management System, een integraal onderdeel van de opstelling van duvall. Dit zorgde voor een gestructureerd en goed georganiseerd verloop van de vergadering en droeg bij tot de efficiëntie.

Wil je meer weten over duvall’s expertise in het ondersteunen van topbijeenkomsten? Bezoek de duvall website of registreer je hier voor onze kennisbank om toegang te krijgen tot onze verzameling waardevolle artikels.

Meer artikels:

Registreer NU voor onze nieuwsbrief over vergadertechnologieën van het Europese voorzitterschap

Inclusief GRATIS toegang tot duvall’s kennis en expertise in evenemententechnologie.

Log in om toegang te krijgen tot eerdere edities van ons groeiende nieuwsbriefarchief.