View on the press conference after the Informal Meeting of Environment Ministers

Informele bijeenkomst van milieuministers in Brussel

Datum: 15 - 16 januari 2024
Plaats: Egmontpaleis

In het centrum van Brussel kwamen de ministers van Milieu en Klimaat van de EU-Raad bijeen voor een informele vergadering onder Belgisch voorzitterschap op 15 en 16 januari 2024.

duvall heeft effectief bijgedragen aan het bevorderen van de communicatie met behulp van tolktechnologie tijdens de daaropvolgende persconferentie, die live werd uitgezonden via de kanalen van het Belgisch voorzitterschap.

Communicatie vergemakkelijken

De medewerking van duvall was erop gericht om een naadloze simultaanvertaling in vier talen mogelijk te maken: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Onze geavanceerde tolktechnologie, met SCICC-conforme cabines en Televic tolkenposten & software, gekoppeld aan de expertise van onze bekwame technici die achter de schermen werkten, zorgde voor een vloeiende en effectieve communicatie tijdens de persconferentie.

Onopvallende ondersteuning tijdens de persconferentie

Terwijl de kijkers afstemden op de live uitzending van de persconferentie, bleef de technische ondersteuning door duvall grotendeels onopgemerkt. Onze tolkencabines en technologie werkten discreet en garandeerden de accurate overbrenging van de boodschappen van de ministers zonder de aandacht af te leiden van de diplomatieke handelingen.

duvall’s engagement voor kwaliteit

duvall is trots op het vasthouden aan strenge standaarden van technologische uitmuntendheid. Door gebruik te maken van geavanceerde tolktechnologie en bekwame technici, zorgde duvall voor precisie en duidelijkheid tijdens het evenement. De live-uitzending toonde de naadloze integratie van de technologie van duvall, die een betrouwbaar communicatiekanaal gegarandeerde.

Een betrouwbare partner in diplomatie

De betrokkenheid van duvall bij de informele vergaderingen van de EU Raad onderstreept ons engagement om een betrouwbare partner te zijn in diplomatieke evenementen. Het Belgische EU-voorzitterschap kan vertrouwen op onze keuze voor geschikte technologie, bekwaam personeel en excellente servicekwaliteit.

Wil je meer weten over duvall’s expertise in het ondersteunen van topbijeenkomsten? Bezoek de duvall website of registreer je hier voor onze kennisbank om toegang te krijgen tot onze verzameling waardevolle artikels.

Meer artikels:

Registreer NU voor onze nieuwsbrief over vergadertechnologieën van het Europese voorzitterschap

Inclusief GRATIS toegang tot duvall’s kennis en expertise in evenemententechnologie.

Log in om toegang te krijgen tot eerdere edities van ons groeiende nieuwsbriefarchief.